Pinocchio - a riporterek világa

vasárnap, február 08, 2015

Pinokkió 
....egy fiatal férfi aki hamis névvel él, és egy fiatal lány aki nem tud hazudni
"Az emberek azt hiszik, a Pinokkiók csak az igazat beszélik, a riporterek pedig csak az igazságot közvetítik. A Pinokkióknak és a riportereknek is tudniuk kell, az emberek mindent elhisznek amit mondanak. Ezért a szavaik sokkal félelmetesebb másokénál."
tumblr_ni9d2ttMLU1tkq3l4o4_500.gif (500×202)
Történetünk elején megismerkedünk egy boldog családdal, a Gi családdal. Ám minden romokba dől amikor a család fejét, az édesapát aki egy csodálatos tűzoltó, kihívják egy gyárhoz, és ott embereivel együtt odavész. Ám a baleset nem csak gyásszal tölti el az embereket hanem mérhetetlen méreggel a tűzoltó kapitány felé, ugyanis a riporterek és a körülmények mind úgy látszanak hogy Gi HoSang nem figyelt az embereire és szándékosan vezette őket a halálba, majd elmenekült. Az édesanya képtelen megbirkózni az emberek vádló pillantásaival és a gyásszal és ezért öngyilkosságot követ el a család legkisebb fiával, Gi Ha Myeonggal. Az anya meghal, ám a fiút, egy öreg ember megmenti és azt hiszi hogy a fia tért hozzá vissza ezért örökbe fogadja mint Choi Dal Po. Hamarosan megismerkedünk az öregember valódi fiával, és annak lányával Choi In Haval. A véletlen úgy hozza hogy a lány édesanyja pont az a riporter aki tönkre tette Ha Myeong életét, ám a fiú eleinte gyűlölete a lány iránt hamar szerelembe fullad... Éppen ezért amikor a lány riporternek áll, hamarosan a fiú is követi, csak hogy megtudjon mindent a szakmáról, ami annak idején tévesen rágalmazta meg az egész családját.

El kell mondanom hogy magát a történetet csak is kizárólag Lee Jong Suk miatt néztem végig, ugyanis a férfi valami hihetetlen. Nem elég hogy egy csodálatos színész, de emellett olyan édes a sorozatban hogy az ember megzabálja.  Maga a dorama is hihetetlen egyébként mert olyan csavarok vannak benne itt ott hogy megőrülünk a TV előtt. Ami még nagyon megfogja az embert a történetbe az Jongsuk karakterének mondatai. Emellett a dorama kihangsúlyozza a család fontosságát is. 
A dorama OST-jairól és hagy ejtsek pár szót. Két kedvencem van, az Every Single Day-től a Non-fiction és egy instrumentál aminek a címe Tears In The Crowd Strings.
tumblr_nh3h16yseU1sl7awmo1_400.gif (384×216)
Sukkia-ah... kérlek ne légy ilyen cukiiii ~ :D

  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés