Doctor Stranger

kedd, február 10, 2015

Doctor Stranger
...az orvos aki bármit megtenne szerelméért...
"Miért tettem ezt? Mert igazi orvos próbáltam lenni. Aki, megpróbálta megmenteni egy beteg életét. Akkor miért nem te csináltad meg? Az alacsony sikerarány miatt? Csak azokat a műtéteket hajtod végre amelyek biztonságosak? A beteg élni akart, és azt akarták hogy éljen."
tumblr_n66x7zz0gu1swi9bzo1_500.gif (500×217)

Történetünk főszereplője Park Hoon, egy Dél Koreai fiú akinek Észak Koreában kellett nevelkednie bizonyos politikai ügyek miatt, ami miatt úgy gondolták hogy Hoon édesapjának kell végrehajtania egy műtétet és ami miatt nem engedték utána haza. Hoont nem igazán zavarja hogy ott kell lennie, látszólag egy vidám fiúvá cseperedett, aki orvosira jár és éppen eljegyzi gyönyörű, mosolygós barátnőjét. Egyszóval boldogak. Egészen addig amíg a fiú hivatalos egy vacsorára a lány Jae Hee szüleihez, ám előtte édesapjával a szokásos beteg vizsgálatra megy. Amikor befejeződnek a vizsgálatok és a lány háza elé érve, bekopog az ajtón észre veszi hogy senki sincs otthon. Nem sok ideje marad gondolkodni hisz Jae Hee rohan felé és megkéri hogy ne felejtse el őt soha, majd az Észak Koreai katonák elhurcolják Hoon-t pedig leütik. 
A fiú otthon tér magához, és miután elindulna ismét a lány keresésére nálunk bekopogtatnak a katonák és magukkal viszik Hoont. Ám vele más tervek vannak mint Jae Hee-vel. A fiúra orvosi tehetsége miatt van szükség, és el is viszik egy olyan titkos orvosi laborba ahol azért folynak a kísérletek hogy a vezetőség embereit megtudják menteni. Mivel Hoonak nincs választása ő is ott marad is tovább csiszolja az orvosi képességeit.

tumblr_n66xb3hnLs1qfakbgo1_r2_500.gif (500×231)
Évekkel később, a fiú még mindig a lány nyomában van ám semmi hír nincs. Egyesével kutatja át a büntető táborokat, de semmi. Egészen addig amíg hirtelen két vese beteg személyt hoznak be. Az egyik Jae Hee a másik a lány édesapja. Mindketten eszméletlenek, ám a férfi magához térve megkéri Hoont hogy mindenképpen mentse meg a lányt, ezért a fiú Jae Hee édesapja veséét átülteti a lányba
Ezek után édesapja elintézi hogy Magyarországra menjenek ahol politika védelmet kérvén, megpróbálhatnak kijutni abból a laboratóriumból. Hoon először nemet mond, de miután édesapját is lelövik a fiú elhatározza hogy megy. Persze ott sem éppen úgy alakul az egész ahogy lennie kellene, és a fiúnak Jae Heevel menekülnie kell hisz bár politikai védelmet ígértek, azt még sem kapták meg... Végül a lányt ismét elválasztják tőle, Hoon Dél Korába kerül, a lányt pedig visszaküldik Észak Koreába... Persze a fiú továbbra se adja fel, talál egy személyt aki bizonyos összeg fejébe Dél Korába juttatja a lányt, és ezért elkezd dolgozni a híres Myungwoo Egyetemi Kórházban, ahol rögtön talál is magának egy riválist, illetve egy lányt aki rettenetesen hasonlít Jae Hee-re ám az tagadja hogy ő volna az...
Hűű na írtam egy jó hosszú történet leírást, de na. Muszáj volt. Egyébként nagyon jó sorozat, Lee Jongsuk megint nagyon alakított imádtam a karakterét az eddigi legjobb karaktere szerintem (na jó Gi Ha Myeonggal egy mezőnybe van azért). Park Haejin is nagyszerűen játszotta a karakterét, szuper színész ő is.  A női főszereplőkről még annyi hogy Jin Se-Yeon felébresztette bennem ugyanazt az ellenszenvet mint Park Shin Hye. Tapsot neki. Viszont Kang Sora, hihetetlen volt. Alapból imádom a nőt, de nagyon jól alakította a maga kis karakterét. 

  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés