Sims 4 || Első ránézésre

szombat, október 25, 2014


Hümm. Hol kezdhetném. Talán azzal hogy számomra egy olyan mértékű csalódás hogy el se tudom mondani. Az EA nagyon beharangozta a játékot hogy a Simek ezúttal igen intelligensek és sokkal kidolgozottabbak lesznek, amit hímmel hámmal el is lehet mondani, de a többi az egy semmi a játékba. Miközben játszottam vele megfogalmazódott bennem hogy ez inkább a Sims 2 és a Sims 3 közötti köztes állapot. Úgyhogy ez semmi esetre sem Sims 4 inkább Sims 2,5. Maradjunk ennyiben.
Sim létrehozása a játékban....
Pozitívumok a játékkal kapcsolatban:
Hát, őszintén szólva a negatívumok számomra olyan szinten elnyomják a pozitívumokat hogy az valami hihetetlen de azért találtam benne.
- már említettem hogy a Simek sokkal kidolgozottabbak, mint megjelenés, stílus és intelligencia alapján, ezáltal sokkal egyedibb Simek hozhatók létre. 
- a karrierben való fejlődés szerintem sokkal hűebb a való világhoz. sokkal nehezebb fejlődni viszont tényleg reálisabb
- sokkal egyszerűbb benne egy szép házat építeni. konkréten egy 20 perc és felhúztál egy kedves, otthonos lakáskát.
- új jártasságok. imádom amikor új jártasságokat lehet tanultatni a Simekkel.
- szebb a grafika. tény. 
ennyi. pont.

Bella Goth a teljes játék széria alatt....
Negatívumok:
Szóval, kezdeném azzal ami a Sims 3-ban új volt, jó volt, bevált volt azt itt elvették. Kész. Nincs. Ennyire vissza butítani egy játékot szerintem undorító.
- Nincs benne autó. Mármint olyan amit a Simednek vehetsz. A Sims 3-ba még jogsit is lehetett hozzá szerezni, de itt még autó sincs. Ahham, fejlődés. Oké.
-Enyhe valami, de akkor is. A Sims 3-ba teljesen egyedi szemszínt, hajszínt (külön mellír, hajvég, hajtő színt!) ruha színt, bútor színt stb. lehetett állítgatni, de itt ilyen sincs. Van kb 10 szem, haj szín amit beállíthatsz, meg minden bútorhoz egy 3 féle szín (ajtókhoz vagy barna vagy fehér, ennyi) és oszd be karácsonyig.
- Csak úgy fogod magad és átugrassz a szomszédokhoz anélkül hogy arra a rohadt betöltő képernyőre kelljen várnod, miközben a többi Simeddel is tudsz foglalkozni? Minek a Sims 4-be, ezt is vegyük el. Szóval, igen, ez sincs. 
- És a legszebb, tipegő sincs többé. Van a megszületett kis baba, majd utána egyből iskolás gyermekké válik. Komolyan EA? Ez már a 2-ben is benne volt.

  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés