Angry Mom - Első benyomás

kedd, május 05, 2015


A mai napon egy elég érdekes doramával érkeztem melynek a címe Angry Mom. Sajnos itt nálunk még nem igazán ismert doramáról van szó, ha jól tudom még projektbe sincs egy fansub csoportnál is ami kicsit szomorú mivel egy nagyon jó és tanulságos doramáról van szó.
A cselekményt ezúttal csak felszínesen írom le mert mivel első benyomásos bejegyzésről van szó, sokkal inkább a saját véleményemről szeretnék többet írni.
get (500×257)

Jo Kang Ja egy fiatal édesanyja, aki középiskolás korában az iskola bajkeverője volt, ám számára most sokkal inkább megterhelő a feladat vár, hisz lányáról kiderül hogy az iskolába zaklatják. Mivel A Ran nem mond semmit édesanyjának ezért a nő úgy dönt hogy amíg lánya kórházba van középiskolásnak adja ki magát és így derít ki mindent.


Mint láthatjátok nem egy hagyományos doramáról van szó. Sőt egy nagyon jól eltervezett, kitalált sorozatról van szó. A szereplőket is csak dícsérni tudom, főleg Jo Kang Ja-t játszó színésznőt, Kim Hee Seont akit én speciel a Faith c. doramából is ismertem ott is nagyon jól játszott de itt is nagyon testesíti meg a karakterét. Sőt mi több kialakult a doramában egy jó kis páros. Úgye Kang Ja amikor iskolába megy nevet változtat, Bang Wool-ra és mindenki azt hiszi hogy egy 18 éves lány. Az iskola rossz fiúja, Bok Dong pedig valahogy teljesen belezúg és így kialakul közöttük egy nagyon érdekes romance. Tényleg rengetegen köztük én is imádkozunk hogy összejöjjenek. Persze Bang Wool-nak nem csak Bok Dongal van érdekes kapcsolata hanem a  fiatal és elkötelezett osztályfőnökével is Park No Ah-val is, az ő kapcsolatukat is nagyon fannolom.
Na akkor ugorjunk neki egy értékelésnek:

Kedvenc női karakter: Jo Kang Ja - azt hiszem ez egyérlemű mert az részt sikerült egy olyan fajta karaktert létrehozni aki valami hihetetlen női badass és egy igazi anya egy személyben. Emellett van egy nagyon humor része is a karakterének.
Kedvenc férfi karakter: Ko Bok Dong és Park Noah, avagy az iskola rossz fiúja és a becsületes, zöldfülű tanár egyaránt kedvenc karaktereimmé váltak az epizódok alatt. Bok Dong azért lett kedvenc karakter mert a kemény külseje mellett belül egy igen megtört karakter, míg Park Noah, a már említett zöldfülű tanár meg túl naív hogy néha észrevegyen egyértelmű dolgokat de még így is nagyon szerethető karakter.
Legkevésbé kedvelt női karakter: Az első pár epizódban még simán Kang Ja lányát, Oh Ah Ran-t választottam volna ide, de ahogy teltek az epizódok egy csomó más női karakter tűnt fel akiket egyre inkább megutáltam, de az első számú Joo Ae Yeon lett. Gratuláljuk a legutálatosabb és legkétszínűbb karakternek.
Legkevésbé kedvelt férfi karakter: Ahogy a női karakternél Ah Ran volt első ránézésre a legkeveltebb karakter, a férfi karakterénél az első jó pár résznél Hong Sang Tae volt a legutálatosabb karakter, eztán ő valahogy kijutott ebből a státuszból és bekerült oda Do Jung Woon az iskola legundorítobb tanára.
Kedvenc betétdal: Már beágyaztam a bejegyzésbe egy kicsit fentebb de azért leírom megint: ALi - I Love You, I'm Sorry

  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés