Ki a biasom? || Girl group ver. PART 1.

szombat, augusztus 20, 2016

 
Úgy döntöttem hogy a mai nap folyamán felkerül pár koreai lánycsapatból a kedvencem egy kis leírással és érdekességekkel fűszerezve. Ez az első fele ennek a bejegyzésnek a másik fele illetve a boy group version pedig majd még kicsivel később érkezik. 
Amellett hogy felkerül a biasom, még érkezik egy a bennem kialakult szimpatika alapján való rangsorolás.
Hát akkor, lássuk, a girl group bias első felét:

APink ~ Jung Eunji
Eunji azért különleges bias számomra, mert még a többi lánycsapatnál látok rá esélyt hogy változni fog, Eunji ultimate bias az Apinkbe. Ami elsőként megfogott benne az az hogy nem próbálja meg játszani magát. Nem titkolja a gyengeségeit. Mindemellett nagyon jó színésznő és imádom azt az enyhén rekedtes, egyáltalán nem nyávogós hangját. Egészen felismerhető hangszínnel rendelkezik a leányzó. 
Emellett úgy érzem meg kell még említeni a pezsgő, vidám és kedves személyiségét, ami miatt a rajongók rá is ragasztották a Happy Virus becenevet. 
Most pedig érkezzen egy remélhetőleg nem túl elfogult értékelése:
Visual: 9/10 - Csak azért nem adom meg erre a max 10 pontot mert úgy érzem hogy a szépsége számára csak mellékes, mert ő inkább a személyiségével és a hangjával szerzi a rajongókat. Ettől eltekintve egyértelműen gyönyörű.
Vocal: 10/10 - Na erről úgy érzem nem kell regélnem, nem véletlenül ő a main vocal a csapatban.
Dance: 8/10 - Köztudattan nem ő a csapatban a táncos, így nem is várható el tőle hogy egy egy high note közepette neki álljon lenyomni egy szóló táncot. Ettől függetlenül én úgy gondolom hogy nem sokkal marad el a többiektől a tánctudása, már mint a köztudott tény hogy nem tud csak úgy lenyomni egy szexi dance-t de a koreográfiában egyáltalán nem tűnik ki hogy gyengébb lenne a többiektől. Így úgy gondoltam hogy azért a 8 pontot megérdemli.
Összpontszám: 27/30
82b75a4d32d0053fba8d190d4d51b79b8fbaf360_hq.gif (500×250)
A mosolya valami elképesztő...

Apink szimpátia rangsorolásom:
6. Son Naeun
5. Park Chorong
4. Kim Namjoo
3. Yoon Bomi
2. Oh Hayoung
1. Jung Eunji

EXID ~ Ahn Heeyeon 'Hani'
Az EXID-re akkor figyeltem fel igazából amikor folyamatosan a Up&Down című dalukat hallottam szinte minden műsorba. Főként a Weekly Idolban, de még párszor a 2D1N-ban is hallhattam a számot. Az előbbi műsor azonban csak még közelebb hozott a biasomhoz, aki akárcsak Eunji, szintén ultimate biasnak tekintek az EXID-be. Hani egyszerűen szuper. Komolyan mondom, van benne egy férfias menőség és egy nőies kedvesség, amiből együtt kijön egy hihetetlen menő Hani. Nem véletlenül jön ki ennyire jól a Weekly Idol két másik MC-jével Defconnal és Heechullal is. 
Mindemellett Hani nagyon gyönyörű lány, amelyet az is bizonyítja hogy a legtöbb szépségi rangsoroláson rajta van.
Visual: 10/10 - Mint említettem már hogy Hani szerintem gyönyörű, így nem gondolom hogy ezen sokat kellene fecsegnem. Arról nem is beszélve hogy az EXID-ben is ezt a pozíciót magának tudhatja így megérdemli a max pontot. 
Vocal: 6/10 - Hát Hanit éppen nem az énekes képessége miatt szeretem, így nem is pontozom őt itt túl. Nem mondom hogy nem tud énekelni, hisz különben sokkal rosszabb pontot kapott volna.
Dance: 8/10 - Ha őszinte akarok lenni, kicsit úgy érzem hogy Hani azért jobban táncol Eunjinál, de mivel ezt sosem mutatta meg, ezért nem itt ennél többet nem tudok adni. Természetesen az EXID koreográfiákban ő is ugyanolyan kiemelkedő mint a többiek.
Összpontszám: 24/30

tumblr_njytvq4DZk1sk2kqwo1_500.gif (500×280)
LOOL! 
EXID szimpátia rangsorolásom:
5. Heo Solji
4. Seo Hyelin
3. Park Junghwa
2.  Ahn Hyojin 'LE'
1.  Ahn Heeyeon 'Hani

Blackpink ~ Lalisa Manoban 'Lisa'
Lisa a nem olyan rég debütáló Blackpink maknae-ja, main táncosa és egyben rappere is. A lány már most rengeteg rajongót szerzett magának a belőle áradó aurájával, így amikor biast kellett választanom valahogy ő volt számomra a legszimpatikusabb és hozzáteszem hogy a lány csapatokba általában rapper nem igazán kerül a bias listámra. Mivel a csapat még csak most debütált így nem merem állítani hogy ő is egy ultimate bias, ugyhogy ez majd még kiderül.
Látszik rajta, de azért úgy érzem meg kell említenem hogy ő nem koreai származású hanem Thaiföldi. 
Visual: 10/10 - Nincs mit hozzáfűznöm, nem is értem miért nem ő a visual a csapatban...
Rapper: 10/10 - Mivel a csapatban rapper szerepet tölt be, így nyilván nem a vokál képességeit fogom pontozni (amiket még nem is hallottam!), de mint rapper úgy gondolom megállja a helyét, nem bántja a füleimet amikor meghallom az pedig már egy hatalmas előny.
Dance: 10/10 - mint main dancer, a pontszám elég egyértelmű úgy gondolom. 
Összpontszám: 30/30
lisa4.gif (445×250)
Blackpink szimpátia rangsorolásom:
4. Kim Ji Soo
3. Park Chae Young 'Rosé'
2. Jennie Kim
1. Lalisa Manoban 'Lisa'

  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés