Ki a biasom? || Boy group ver. PART 1.

szombat, augusztus 20, 2016

~ Fiúk a házban ~

A girl group első fele már felkerült, így most érkezik az ellentétes (számomra sokkal vonzóbb) nem, avagy a fiúkák. Már most szólok hogy itt lesz egy két rész, ugyanis rengeteg fiú együttest ismerek és mindenhol akad biasom. 
Ha meg kellene neveznem az ultimate biast, nemtől, kortól eltekintve egyértelműen kitudom jelenteni hogy az nem más mint az EXO aranytorkú fővokálja, Byun Baekhyun. De róla majd kicsit lejjebb illetve mindenképpen íródik róla is majd természetesen egy Idol Szerelem cikk

Most pedig akkor csappjunk is bele és jöjjenek azok a fiú csapatok, hadd szedjem szét őket:

BTS ~ Jeon Jungkook

Jungkookie ~, Jungkookie ~, Kookie ~, my love. Komolyan mondom imádom ezt a kis maknae-t aki olyan imádnivaló és egy szexi dög egyben hogy nem tudom eldönteni hogy megzabáljam azt a kis baba arcát, vagy fantáziáljak róla ágyhoz kötve... És a kis mocsok '97-es születésű.... 
Mint már említésre került, Jungkook a BTS maknae-ja, fő vokálja, táncosa és rappere is egyben. Nem véletlen hívják 'Golden Maknae'-nak amit az egyik csapattársa, a BTS vezetője, Rapmonster aggatott rá.  Mivel maknae a drága hyungok el is kényeztetik őt rendesen, Jimin állandóan azt hajtogatja hogy egy kis cukiság és konkrétan kinyalja a kicsi hátsóját is amit a kicsike úgy köszön meg hogy szinte ellöki magától. Imádom azt a push and pull kapcsolatot - Jikook fangirl-. 
Éééés imádom a hangját, olyan különleges hangszíne van ami annyira ő hogy összetéveszthetetlen bárkivel.
Emellett nagyon jól táncol, komolyan mondom hogy simán lehetne main dancer, csak ennyi feladatot azért nem lehet ráerőltetni. Amikor live fellépés van, a tekintetem automatikusan megtalálja Kookiet és el nem engedi. 
A személyisége az igen összetett. Nagyon tisztelettudó (kivéve Jiminnel akit még hyungnak sem akar hívni), kissé szégyellős és úgy kerüli a lányokat mintha muszáj volna. 
tumblr_inline_o7wje1tMVk1t4c4k9_500.gif (431×242)
Nyuszikááám ~
Szeretném a fiúkat is rangsorolni de velük kapcsolatban annyira elfogult lennék hogy itten mindegyikük 40 pontot kapna a 30-ból így nem erőltetem, de íme a BTS szimpátia rangsora:
6. V
5. Jimin
4. Jin
3. Suga
2. Rap Monster
1. Jungkook

SHINee ~ Lee Taemin

Még régebben írtam egy "TOP 5 kedvenc koreai idoljaim" cikket, ahol Taemin már akkor elfoglalt egy előkelő negyedik helyezést. Taemin már hihetetlen régóta biasom, pontosan 5 éve és azóta hű vagyok hozzá, senkivel nem cserélném le a kis maknae-t (igen-igen, ő is a csapat legfiatalabbja, eskü nincs maknae fétisem). Pedig azért a SHINee az a csapat ahol mindenkit egyenként, bár nem egyformán imádok. Ott van a diva Key, a lágy hangú Jonghyun, a csireimádó Onew és az atléte Minho. De valahogy a kis szégyellős táncgép fogta meg a tekintetem, aki még akkor meglehetősen vékonyka, hihetetlen nőies volt. Mostanra azért már kigyúrta magát valamennyire férfiasabbra (bár még mindig borzalmasan vékony, de gondolom mivel táncos sose fog felszedni felesleges kilókat), levágatta a haját és mivel debütált egyedül is, kicsit bátrabbnak és beszédesebbnek kellett lennie.
large.gif (500×270)
Mondtam már hogy gyerekkori álmom az volt hogy egy ablak legyek?! 
Taemin egyébként így visszagondolva egy elég kemény utat tett meg, hisz amikor debütált annak idején a SHINee 2008. május 25.-én és megjelent a Replay című daluk, ott Taemin egy sort sem kapott, kiszúrták a szemét egy rövidke tánc szólóval és törölje szemét száját. Majd ahogy teltek az évek, Taemin hangszálai úgy fejlődtek és lassan az SM is elismerte hogy lehet hogy ez a fiú mégis tudd énekelni és lassan már nevezhetnék fővokalistának is hisz majdnem annyi szólót kapott egy-egy dalba mint a két fő vokál, Onew és Jonghyun. Sőt amikor a Why So Serioust promózták a fiúk és Jonghyun hiányzott minden egyes részét Taemin vette át, abban a dalban egyébként Taemin amúgy is rengeteg szerepet kapott hisz az ének mellett rappelt is, így a dalban szinte csak az ő hangját lehetett hallani és remekül megállta a helyét.
tumblr_inline_nedjsmil851syjtoz.gif (500×258)
Becsicsentett cukiság ~
Majd végül 2014-ben elérkezett a kicsi maknae ideje és az SM bejelentette hogy Taemin kifog adni egy szóló albumot, ez volt a Danger, majd később, idén egy újabb szóló albummal örvendeztette meg a rajongókat és kiadta a Press It című albumát, amihez két MV is készült a Press Your Number (melynek Bruno Mars a szerzője, az eredeti cím pedig Press Your Body volt) illetve a Drip Drop, melyekben megmutatta a tökéletes tánctudását.  Illetve nem olyan rég egy japán albumot is kiadott Sayonara Hitori címmel, melynek később megjelent a koreai verziója, a Goodbye is. A Goodbye című dalához még megkell említeni hogy Taemin szerepet kapott a nem régen induló Hit The Stage című műsorban, melyben több híresség is megjelent (pl. Hyoyeon, Ten, Boa, Hoya, Jang Hyunseung) és egy megadott témára kellett előadni egy táncgyakorlatot, mindemellett mellé még kaptak egy táncpartnert is. A téma pedig amikor ő volt egy sötét téma volt, tele vámpírokkal és démonokkal. Nem akarok butaságot mondani, én csak Taemin fellépését láttam és mintha azt olvastam volna hogy ő kapta meg a legmagasabb pontot.

Taemin a belső démonaivel küzdött meg a Hit The Stage-ben ~
SHINee szimpátia rangsorolás:
5. Key
4. Minho
3. Onew
2. Jonghyun
1. Taemin

EXO - Byun Baekhyun 
Na elérkeztem az ultimate biashoz, akit azért úgy gondoltam hogy illik betenni az első részbe. Mivel mint mondtam majd íródik róla egy hosszabb, részletesebb cikk, így próbálom rövidre fogni, de biztos vagyok benne hogy Byun Baekhyunról képes lennék írni vagy 2 millió oldalt a Wordbe és végig arról szólna hogy milyen átkozott szexi, gyönyörű, jóképű, vicces, néhol le csapnivaló, imádnivaló kis puppy ez a fiú
tumblr_m3xoltIGLQ1r2f5aj.gif (500×207)
Eye-smile baba *.*
Kezdjünk is neki. Végre, bizonyíthatom hogy nincs maknae fétisem hisz Baek se maknae, bár úgy néz ki és úgy viselkedik. Főleg amikor Baek ott áll a csapat maknaeja, Sehun mellett és egy 10-essel alacsonyabb...

large.gif (500×280)
Sehun tenyere pont akkor mint Baek feje.... 
De Baekkie személyisége is néhol borzalmasan gyerekes, egyszerűen imádnivaló aki tele van élettel és állandóan képes pörögni. Az EXO-ban szinte minden tag úgy nyilatkozott hogy Baek a ModeMaker aki nélkül unalmas lenne az életük. (Hát még az enyém...).

És mondtam már hogy Baekkie micsoda különleges hangszínnel rendelkezik? Olyan magas hangokat kivág hogy az ember nem győz pislogni, mindemellett mind ezt játszi könnyedséggel. Illetve nagyon stabil a hangja, én például a debüt korszaka óta nem is hallottam tőle false high note-ot.

Baekhyun és Chen Immortal Song fellépése. Hatalmas sikert arattak a srácok.

Komolyan most be is fejezem mielőtt még itten oldalakat zengek róla és majd hamarosan érkezik róla egy sokkal hosszabb, sokkal részletesebb, sokkal bővebb cikk. 

EXO szimpátia rangsorolás:
9. Kim Minseok 'Xiumin' 
8. Zhang Yixing 'Lay'
7. Kim Jongdae 'Chen'
6. Kim Junmyeon 'Suho'
5. Oh Sehun
4. Do Kyungsoo
3. Kim Jongin 'Kai'
2. Park Chanyel
1. Byun Baekhyun

  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés