School 2015 - Who are You?

szerda, június 24, 2015


School 2013 után elérkezett a School 2015 is aminek Who are You mellékcímet is adtak, és szerintem elég is lett volna a Who Are You, mert nem sok köze van ennek a szériának az elődjéhez.

Tehát a történet középpontjában egy olyan ikerpár áll akik még gyerekkorukban lettek elválasztva. Go Eunbyul egy rossz személyiséggel megáldott lány, aki ettől eltekintve népszerű az iskolájába emellett édesanyja szeme fénye. Azonban a lány váratlanul eltűnik az iskolai kirándulásról és senki nem tudja mi történt vele.
Vele szemben ott van Lee Eunbi, Eunbyul ikertestvére, aki a testvérével ellenben nem tud a Eunbyul létezéséről. A lány a Love House nevű árvaházban nevelkedik, nagyon kedves természetű azonban állandó zaklatásnak van kitéve az iskolában. A lány tűri, azonban egyik éjszaka amikor az őt zaklató egyik lánnyal, Kang Soyounggal odáig fajul az egyik beszélgetése hogy Soyoung megsérül. Mivel a lány édesapja magas rangú, ezért amikor Eunbi nem hajlandó bocsánatot kérni a lánytól kirúgják. Ekkor a lány úgy dönt nincs értelme tovább élnie és leugrik egy hídról. Azonban amit nem tud hogy ikertestvére, Go Eunbyul ezt látta és megmenti a lány életét.

Go Eunbyul édesanyját nem sokkal ezután értesítik hogy megtalálták Eunbyult, és épp egy kórházban van, azonban nincsen semmi emléke. Eunbyul természetesen elkezd iskolába járnia, azonban szokatlan emlékek térnek vissza, másik iskoláról és zaklató lányokról. Nem sokkal ezután pedig kiderül hogy Eunbyul valójában Eunbi, a lány nővére pedig feltehetően helyette fulladt meg. Eunbi elmondja Eunbyul édesanyjának hogy ő valójában nem a lánya, azonban az édesanya annyira megszerette Eunbit hogy megkéri hogy maradjon vele, azonban továbbra is Eunbyulként. Azonban Eunbi életét hamarosan megkeseríti hogy a régi iskolájából az a lány aki legjobban zaklatta, Kang Soyoung átiratkozott a jelenlegi iskolájába és a lány mindent megtesz azért hogy bebizonyítsa hogy Eunbi nem halt meg.
A történet során még megismerhetünk még Han Yi Ahnnal aki Eunbyul gyerekkori barátja. A fiú egy nagyon tehetséges úszó, és nagyon szerelmes Eunbyulba ezért elkeseredik amikor meghallja hogy a lány eltűnt ugyanis ők Eunbyul eltűnése előtt még össze is vesztek. Azonban amikor megtudja hogy Eunbyul visszatért nagyon boldog, próbál segíteni a lánynak visszanyernie az emlékeket nem tudva arról hogy a lány nem Eunbyul.
Han Yi Ahn riválisaként említhető meg Gong Taekwang akiről mindenki úgy gondolja hogy mentálisan beteg, azonban a fiúnak semmi baja, csak megviselte gyerekkorában édesapja és édesanyja válása. Taekwangnak feltűnik Eunbyulon végbe menő hatalmas változás hisz a lány eddig semmibe vette, hirtelen pedig kevesen bánik vele. Eunbi el is mondja a fiúnak a valódi kilétét aki segít is neki amikor Soyoungal szemben. 

Egy nagyon érdekes, szívszoritó történetről van szó amit bárkinek tudnék ajánlani, igaz úgy tudom magyar felírat még nem készült a doramához.

Lássuk a kedvenceket (előfordulhat spoiler!)
Kedvenc női karakter: Lee Eunbi és Go Eunbyul ikerek azonban teljesen más karakter azonban nem tudnám eldönteni hogy a temperamentumos Eunbyul a kedvencem, vagy a kedves Eunbi. Az ikerpár mellett még Cha Songjoot is megkedveltem aki Eunbyul barátnője.
Kedvenc férfi karakter: Han Yi Ahn egy nagyon jó példakép karakter. A fiú nagyon szerelmes Eunbyulba és ezt nem is rejtegeti. Reggelente a lány háza előtt fut csak azért hogy hát ha találkozik a lánnyal, estéként haza kíséri és szinte mindent tud róla. Majdnem Han Yi Ahnt jobban megviseli amikor Eunbi elmondja a fiúnak hogy ki is ő és mi történt Eunbyullal. 
Legkevésbé kedvelt női karakter: Kang Soyoung karakterét szerintem direkt erre találták ki hogy mindenki utálja őt, viszont egyébként nagyon jól átlát dolgokat a lány, pl azt is hogy Han Yi Ahn már nem biztos hogy Eunbyulba szerelmes, hanem lehet hogy Eunbit is megkedvelte,
Legkevésbé kedvelt férfi karakter: A mellékszereplők között elég sok negatív karakter volt így nem választok ide senkit se.
Kedvenc OST dal: Tiger JK  - Reset 
Kedvenc OST dal 2: Wendy with Yuk Yi Dam - Return

  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés