Healer - Első benyomás

csütörtök, március 05, 2015


Hát eljutottam idáig is hogy neki kezdjek ennek a méltán lett igen népszerű 20 részes koreai dormának. Az első dolog amit hallottam róla hogy City Hunter 2. Nos leszögezném hogy éppenséggel nem sok hasonlóság van a kettő dorama között, csak annyi hogy mindkét főszereplő  elrejti a személyazonosságát a külvilág előtt, Tehát ha valakit például azért nem nézte meg mert esetleg nem jött be neki a City Hunter (amit azért mondjuk kétlek, azért Lee Minho egy csoda abban a sorozatban) vagy netán nem akart még egy City Huntert látni annak bátran tudom ajánlani. 
Jelenleg a 4. résznél tartok és imádom. Nagyon érdekes módon kötődnek össze a főszereplőink szálai mint a jelenben mint a múltban. 

Történetünk elején megismerkedünk főszereplőnkkel Healerrel aki épp egy megbízást kap miszerint miszerint találkoznia kell a metróállomáson egy férfival és egy csomagot kell ott átvennie. A tervek már a kezdeteknél nem indulnak jól hisz Healer egyből összefut a Double S több emberével is akik az ő vetélytársai a szakmában. A férfi akinél a csomag van teljesen megretten és csak azzal a feltétellel adja át a csomagot, ha Healer eljuttatja azonnal Amerikában, amibe bele is egyezik. Jóval később egy másik ügy kapcsán derül ki hogy a férfit meggyilkolták és Healert gyanúsítják a gyilkossággal.
Főszereplőnőnkről, Chae Young Shinról se feledkezzünk meg, aki bár elég szelesnek látszik valójában megjárta a poklot, tudomása szerint egy kuka mellett találták majd árvaházba, onnan több nevelőszülőhöz is került akik nem éppen jól bántak vele, míg eljutott a jelenlegi apjához. Egy izzik vérig igazszág éhes riporternő éppen ezért egy jó sztoriért bármit megtesz.
Ott van még a harmadik főszereplőnk Kim Moon Ho akit csak sztárriporterként emlegetnek. A férfi egy igazi riporter hisz amikor megtiltják akkor is leadja azokat a riportokat amik szerinte fontosak. Emellett szentül keress egy fiatal lányt aki a sógornőjének a lánya. Meg is találja a lányt Healer segítségével aki már Chae Young Shin névvel él...

Már post elején elkezdtem ecsetelgetni a véleményemet ezzel a sorozattal kapcsolatban, és ha befejeztem akkor írok egy újabbat, de meg kell említenem hogy tényleg egy izgalmas sorozatról van szó, és ha már a City Huntert hoztam fel példaként akkor hozzá is kell hasonlítanom és azt kell mondanom, bár a CH se volt egy unalmas darab, sőt igazi körömlerágós fajtának mondható de a Healer szerintem még rajta is túltesz. Megvagyok elégedve a szereposztással is. Végre a főszereplőnő nem váltott ki semmiféle negatív érzelmet belőlem. Ji Chang Wook pedig, a francba is de ez a férfi tényleg nagyon jó színész. Hogy egy szerepben képes legyen ennyire valósághűen több karaktert is eljátszani... Komolyan mondom szuper jól játszik ez a férfi. Igaz elvileg ez nekem nem kellene újdonságnak lenni hisz már láttam Warrior Baek Dong Sooban, de akkora konkrétan annyira nem figyeltem fel rá. Akinek még a karaktere nagyon tetszik az Kim Mi Kyung álltal játszott hacker ahjumma. Tényleg szuper menő az öreglány! :)

  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés